Returncapsule • Hallo,

  Wij zijn vier 6 vwo-leerlingen van Het College Weert. op dit moment zijn we bezig met onze meesterproef en op zoek naar een expert die ons zou kunnen helpen bij het project.

  In opdracht van Recycle Valley zijn we bezig me het bedenken van een returncapsule die er voor zorgt dat een cubesat veilig op aarde komt.(zie onderstaande foto)

  We zijn net klaar met onze orientatie en zijn op dit moment eisen aan het opstellen over waar ons ontwerp aan moet voldoen. We vroegen ons af of het mogelijk is om met iemand te praten die ons zou kunnen helpen bij het maken van een goed ontwerp?

  Alvast bedankt voor het lezen.
  Met vriendelijk groet,
  Sjoerd Aenderker
  Sil Cuijepers
  Jan Jenniskens
  Laurence van Leuken

  0_1604913023151_opdracht eind.jpg • Hallo,

  Leuk project, en een uitdagende opdracht! Ik stel voor dat jullie zelf gaan brainstormen over verschillende onderwerpen en vervolgens een trade-off doen om bij de beste uit te komen. Neem veschillende dingen mee in je trade-off, als Reliability, costs, integration, etc. Al jullie een specifieke vraag hebben kunnen jullie terecht hier op het forum!
  Succes,

  Mvg,


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.