PWS Liftkracht vleugel • Geachte student,

  wij zijn twee leerlingen van het Maaslandcollege in Oss. We zijn bezig met ons profielwerkstuk waarbij we onderzoeken wat de liftkracht doet op een vleugel en hoe hij deze beïnvloedt. Ons plan was om een vleugel 3D te printen en deze dan te testen in een windtunnel en na een beetje rondgezocht te hebben zagen we dat de TU Delft zowel een 3D-printer als een windtunnel beschikbaar heeft.
  Nu is onze vraag of en in hoeverre wij gebruik kunnen maken van deze 3D-printer en de windtunnel bij jullie universiteit, en als we hiervan gebruik zouden mogen maken hoe zo'n 3D-printer werkt en hoe we hiervoor een ontwerp maken.

  Alvast bedankt voor het antwoord.

  Met vriendelijke groet,
  Damiano Gelsing en Daniël Linders. • Beste Damiano en Daniël,

  Helaas is het niet mogelijk om gebruik te maken van de 3D printer op de TU Delft voor scholieren. Zelfgeprinte vleugels kan je helaas ook niet testen bij ons. Wel hebben wij vleugels die we hier met jullie samen kunnen testen in onze windtunnel en deze data kunnen we dan vervolgens verwerken. Dit doen we in de workshop: Windtunnel testen -> 'praktische deel'. Heelaas staat dit op het moment ook even stil door de nieuwe coronamaatregelen, maar als jullie interesse hebben zou ik je gewoon inschrijven en dan komen we bij jullie terug als we weer beginnen.

  Mvg,


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.