De invloed van traumatherapie op het oproepen van valse herinneringen • Beste student van TU Delft,

  Onze namen zijn Julia en Sophia en wij zitten in Vwo6 waarin we bezig zijn met ons profielwerkstuk. Wij onderzoeken wat de invloed is van traumatherapie op het vormen van pseudo herinneringen. Hierbij hebben wij de hoofdvraag:
  Hoe heeft traumatherapie impact op het creëren van pseudo herinneringen in het brein van de mens?
  Uit een deel van het onderzoek wat wij van te voren hebben gedaan blijkt dat een bijeffect bij eye densitization and reprossesing (EMDR) het creëren van valse/pseudo herinneringen kan zijn.
  Dit onderzoek interesseert ons erg maar we hebben het moeilijk met het bedenken van een eigen onderzoek wat voor ons haalbaar is om te doen. Daarom vroegen wij ons af of u een tip of idee heeft voor ons eigen onderzoek.
  Wij hopen snel van u te horen.

  Met vriendelijke groeten,
  Julia en Sophia


 • PWS TU Delft Team

  Hallo @Sophia ,

  Interessant onderwerp! Ik ben alleen bang dat dit onderwerp niet helemaal onze expertise is. Onderzoek met medische verschijnselen blijft altijd lastig. Je zou misschien contact op kunnen nemen met een medische instelling of universiteit. Misschien kun je daar een keer meelopen, iemand interviewen of zelfs een proefje uitvoeren. Heel veel succes!

  Groet,
  Midas


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.