Growing airplanes • Beste Meneer/Mevrouw,

  Voor onze meesterproef hebben we een enthousiaste opdrachtgever gevonden. Hij onderzoekt hoe mycelium in de luchtvaart gebruikt kan worden. Hij zou graag een paar schaal modellen van dit materiaal willen, om te laten zien wat er allemaal met mycelium gedaan kan worden. Dit is alleen geen goede verdiepende Meesterproef. Hoe zouden we verdieping in de opdracht kunnen krijgen?
  Alvast bedankt,
  Nora Lammers, Maarten Ruijgh en Lucas Leerdam • Beste Nora, Maarten, Lucas,

  Probeer te redeneren wat er aan de proef ontbreekt dat het niet verdiepend genoeg is. Wat mist het nog waardoor er in de ogen van jullie/jullie begeleider het nog geen volwaardige proef is. Probeer met voorstellen te komen om deze leegte op te vullen. Dan zal ik jullie verder begeleiden.
  Succes!
  Mvg, • Beste Storm,
  Bedankt voor de tips. Wij hebben inmiddels met de opdrachtgever en onze docent overlegd. We gaan de brandbaarheid bij verschillende samenstellingen van het materiaal testen. We zijn nu bezig met het projectplan maken. Leuk dat u ons wilt begeleiden. • Hallo Storm,
  Wij zijn nu bezig met het opstellen van het onderzoek. Wij hebben alleen een vraag over de normen voor brandveiligheid in een vliegtuig?
  mvg,
  Lucas Leerdam • Hoi,

  Hier zijn vaak strenge regels aan verbonden binnen de luchtvaartindustrie.
  Wat is jullie vraag precies?

  Mvg,


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.