Biomimicry • Beste student,

  Wij houden ons profielwerkstuk over biomimicry. Hebben jullie op de universiteit projecten lopen die hiermee werken of op een manier inspiratie uit de natuur hebben gehaald?

  Alvast bedankt,

  Groeten Sanne en Marieke


 • PWS TU Delft Team

  Hallo @MvS ,

  Er zijn zeker veel projecten die de natuur als inspiratiebron gebruiken. Wat zouden jullie willen weten? Hebben jullie zelf al een probleemstelling?

  Groet,
  Midas • Hai Midas,

  Bedankt voor het snelle antwoord!

  Onze onderzoeksvraag is “Wat is de volgende grote doorbraak in de biomimicry?”, maar we willen ook graag bespreken waar de biomimicry nu gebruikt wordt. Wij doen ons profielwerkstuk bij de sectie natuurkunde en dus gaan we dan ook dieper in op de natuurkunde achter de projecten. Dan zou het fijn zijn als we een actueel voorbeeld met eventuele uitleg van een student zouden mogen gebruiken.

  Groeten,

  Sanne en Marieke


 • PWS TU Delft Team

  Hallo @MvS ,

  Er zijn ongelooflijk veel onderzoeken in de natuurkunde die inspiratie uit de natuur gebruiken. Hebben jullie zelf al op internet gekeken wat recente interessante doorbraken zijn?

  Groet,
  Midas • Hai Midas,

  Wij hebben inderdaad zelf al op internet onderzoeken opgezocht, maar we dachten dat het handig zou zijn om iemand te kunnen interviewen die nu aan zo’n onderzoek werkt.

  Groeten,

  Sanne en Marieke


 • PWS TU Delft Team

  Hallo @MvS ,

  We zouden eventueel kunnen kijken of dat mogelijk is. Misschien moeten jullie dan eerst iets specifieker worden in jullie onderwerp. Wat willen jullie gaan ontwerpen?

  Groet,
  Midas • Hai Midas,

  Iets zelf ontwerpen zou natuurlijk heel leuk zijn, maar daar hebben wij helaas echt de tijd niet voor. Wel wij zouden wij graag een paar vragen willen stellen aan een student(enteam) die bezig is met een project dat geïnspireerd is door de natuur. Zou dit mogelijk kunnen zijn?

  Groeten,
  Sanne en Marieke


 • PWS TU Delft Team

  @MvS ,

  Dat zou eventueel mogelijk kunnen zijn. Nogmaals, jullie moeten wel iets specifieker zijn over wie jullie willen interviewen. Er zijn namelijk bij verschillende faculteiten vast mensen bezig met een onderzoek dat geïnspireerd is door de natuur. Wat is jullie onderzoeksrichting? Waar zitten jullie in het proces van jullie PWS?


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.