medische beeldvorming • Wij (Eline Oldeman en Florine Winkelhagen) zitten momenteel in de zesde klas van het Gemeentelijk Gymnasium Hilversum (beide met een Natuur&Techniek profiel) en zijn bezig met ons profielwerkstuk. Wij doen ons PWS over ‘medische beeldvorming’ waar we ingaan op de verschillende medische apparaten (MRI-, PET- en CT-scan en röntgenapparaten). Deze apparaten gaan we vergelijken op medisch en natuurkundig vlak. Wij zouden heel graag meer te weten willen komen over dit onderwerp en eventueel de apparaten in het echt bekijken. Wij vinden de studie Klinische Technologie erg interessant en vinden de studie ook erg passen bij het onderwerp van ons profielwerkstuk. Is er eventueel binnenkort een mogelijkheid om mee te lopen of wat informatie op te doen? Of heeft u eventueel andere contacten (bijvoorbeeld van het LUMC)? Wij begrijpen dat door de maatregelen van dit moment misschien niet veel mogelijk zal zijn, maar wij horen graag van u.

  Met vriendelijke groet,

  Eline Oldeman en Florine Winkelhagen


 • PWS TU Delft Team

  Hallo @elineoldeman8 ,

  Ik ben bang dat rondleidingen op de TU Delft momenteel niet makkelijk te regelen zijn vanwege corona. Je zou wel de studievereniging van Klinische technologie een berichtje kunnen sturen: https://variscopic.nl/. Contacten bij het LUMC kan ik jullie helaas niet mee helpen.

  Als jullie inhoudelijke vragen hebben over jullie PWS help ik jullie graag!

  Groet,
  Midas


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.