Brandstofcel • Beste TU Delft,

  Voor ons PWS willen een onderzoek doen naar het rijbereik van een waterstofauto vergeleken met een auto op batterijen. Hiervoor hebben wij een brandstofcel nodig. Het lukt ons niet om een goede brandstofcel te vinden. Zouden jullie ons willen helpen met het zoeken van een geschikte brandstofcel? Het moet een brandstofcel zijn die genoeg vermogen heeft om een kleine auto aan te drijven. Ook moet het niet al te duur zijn. Dit betekend voor ons niet vele hoger dan €100.
  Ik hoop dat jullie ons kunnen helpen.

  Met vriendelijke groet,
  Leanne


 • PWS TU Delft Team

  Beste Leanne,

  Wij bij PWS tudelft hebben een brandstof cel en ook een brandstofcel workshop deze zouden jullie kunnen doen. Bij deze workshop meten we de efficiëntie van een brandstof cel, en met deze data zouden jullie dan het vermogen kunnen bereken. Deze workshop is weer mogelijk in het volgende college jaar.

  Groetjes,
  Ismene • Dag Ismene,

  Bedankt voor je reactie. Jullie hebben dus ook niet echt een idee waar we zelf een goede brandstofcel kunnen kopen. Wij willen gaan kijken naar het rijbereik van een auto op waterstof. Hiervoor hebben we echt zelf een brandstofcel nodig.

  Met vriendelijke groet,
  Leanne Pul


 • PWS TU Delft Team

  Beste Leanne,

  Nee helaas heb ik geen idee waar je een betaalbare brandstofcel kunt kopen. Misschien zou je nog op alibaba.com oid kunnen zoeken.

  Groetjes,
  Ismene


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.