Practicum pws uitvoeren op de TU • Beste meneer/mevrouw,
  Wij zijn Michelle en Max, wij zitten nu in V5 en moeten ons onderhand gaan focussen op ons PWS.

  Voor ons PWS zijn we van plan 3 pijnstillers te gaan maken. Graag zouden wij de eigenschappen (oplosbaarheid, efficiëntie en andere eigenschappen die te onderzoeken zijn) van deze pijnstillers willen onderzoeken. De synthese zal op school voor weinig problemen zorgen. Jammer genoeg heeft onze school hier niet de juiste apparatuur om dit te kunnen meten.

  Wij vroegen ons daarom af om het mogelijk is om deze proef op de TU uit te kunnen voeren. De meetgegevens zijn wij namelijk van plan te gebruiken voor het vergelijken van de werking van de (in de winkel gekochten en zelfgemaakte) pijnstillers. Tevens zouden wij graag willen proberen op basis van de meetgegevens te kijken of wij zelf een effectievere pijnstiller kunnen maken.

  Hopelijk kunnen wij deze proeven bij de TU uitvoeren. Alvast dank voor uw tijd!

  Met vriendelijke groet,
  Michelle Maan & Max Willemsen ( van het Stanislascollege Westplantsoen te Delft)


 • PWS TU Delft Team

  Beste Michelle en Max,

  Helaas is het ook niet mogelijk om deze meettingen uit te voeren op de TU wegens te weinig capaciteit. Misschien kunnen jullie focussen op eigenschappen die jullie wel op school kunnen testen. En anders zouden jullie het ook theoretisch kunnen onderzoeken. Jullie kunnen wetenschappelijke artikelen vinden op google scholar.

  Als jullie nog meer vragen hebben hoor ik het graag!

  Met vriendelijke groet,
  Ismene


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.