Tumorcellen onderzoeken • Beste meneer/mevrouw,

  Wij, Jessie en Kim, zitten nu in VWO6 en wij maken dit jaar een profielwerkstuk. Ons profielwerkstuk gaat over het verschil tussen de eigenschappen van tumorcellen en normale cellen. Wij willen het specifiek over hersentumoren doen. Op onze school zijn wij verplicht om een praktisch onderzoek te doen, dus zouden we graag willen vragen of we een experiment op de universiteit kunnen doen. Wij kunnen op onze school dit experiment niet doen vanwege het gebrek aan apparatuur.

  Ons experiment is in het kort: het onderzoeken van twee weefsels; een weefsel met tumorcellen en een weefsel zonder tumorcellen. Dit experiment is gebaseerd op het experiment van het Reizende DNA lab. Zij gebruiken daarbij dierlijk weefsel. Hierbij de link naar het experiment: http://www.dnalabs.nl/reizende-dna-labs/taal-van-de-tumor/

  Hopelijk is dit experiment mogelijk op uw universiteit en alvast bedankt voor de moeite.

  Met vriendelijke groet,

  Kim en Jessie


 • PWS TU Delft Team

  Beste Kim en Jessie,

  Helaas is het niet mogelijk om op de TU delft deze proef uit te voeren wegens te weinig capaciteit. Maar is het niet mogelijk om deze proef bij het Reizende DNA lab uit te voeren?

  Met vriendelijke groet,
  Ismene


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.