Bacteriofagen • Wij zijn Sanne IJsseldijk en Joy van der Goes en wij zitten momenteel in ons examenjaar van vwo op het Lyceum Elst. Wij hebben vorig jaar ons PWS onderzoek naar bacteriofagen gestart en wij zagen op internet dat er een bacteriofagen onderzoek loopt op de TU Delft. Wij willen ons PWS zo compleet mogelijk maken, maar aangezien er nog weinig informatie over bacteriofagen beschikbaar is, moeten wij informatie verkrijgen via andere bronnen. Toen wij lazen op internet dat jullie een onderzoek deden naar bacteriofagen, vonden wij dit heel interessant en vroegen wij ons af of wij hiermee in aanraking zouden kunnen komen. Wij zouden het bijvoorbeeld heel gaaf vinden om een dag mee te kunnen lopen met de afdeling die dit onderzoek uitvoert.

  Wij horen graag van jullie of er iets mogelijk is.

  mvg,
  Joy van der Goed en Sanne IJsseldijk


 • PWS TU Delft Team

  Beste Sanne en Joy

  Bij PWS zelf doen wij geen onderzoek naar bacteriofagen. Wel is er een PhD'er aan de TU die hier veel onderzoek naar doet, zijn naam is Stan J.J. Brouns. Je kan altijd een mailtje sturen en vragen of je een dag mee kan lopen! Dit is ook de link naar de site van de onderzoeksgroep https://www.brounslab.org/ , misschien kunnen jullie hier nog meer informatie op vinden die jullie zoeken.

  Als jullie nog meer vragen hebben hoor ik het graag!

  Met vriendelijke groetjes,
  Ismene
  Scheikunde en biologie
  PWS TU Delft


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.