PWS zeppelins en luchtballonnen • Beste TU delft,
  Dit jaar moeten wij (Irene en Joeri) een ProfielWerkStuk maken. Wij hebben gekozen om het te doen over hete luchtballonen en zeppelins. Het is alleen moeilijk om alles op te zoeken. Onze vraag aan jullie is of jullie ons informatie kunnen geven over de hete luchtballon en de zeppelin. Ook willen we de luchtballon en de zeppelin economisch met elkaar vergelijken. Misschien kunnen jullie ons daar ook mee helpen.
  We hopen snel van jullie te horen en hopelijk kunnen jullie ons helpen.

  Met vriendelijk groeten van Irene Schraa en Joeri Smit. (uit Havo5 van het martinuscollege uit Grootebroek.) • Hi Irene en Joeri,
  Ik geloof dat het niet al te lastig is om informatie over de luchtballon en over de zeppelin te vinden. Zoek nog even door en als je concretere vragen hebt, dan beantwoord ik ze graag. Besef wel dat de twee compleet andere doelen hebben en probeer te kijken hoe je dat terug kan zien in het design.
  Groetjes • Hallo @storm, op internet kunnen we niks vinden over de kosten van het maken en laten vliegen van de zeppelin of luchtballon. We hebben heel goed gezocht en zelfs onze pws begeleider kon ons niet helpen. • Zeppelin snap ik dat het ingewikkeld is, omdat ze simpelweg niet meer rondvliegen. Luchtballon is makkelijk, ik zou zeggen bel een luchtballonvaart-bedrijf in Nederland. Kosten van de zeppelin kan je zelf proberen in te schatten (prijs helium, volume zeppelin etc.).
  Succes!


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.