UV-straling en zonnebrand • Beste mevrouw/meneer,

  Wij hebben een paar weken geleden al contact opgenomen via de mail met ene Jip over de datum van de workshop zonnebrand voor ons PWS. Toen werd ons verteld dat onze mail naar Ismene doorgestuurd zou worden en dat zij contact met ons zou opnemen. Dit is echter nog niet gebeurd. We hebben al meerdere mails daarna gestuurd, maar weer geen antwoord. Weet een van jullie hier misschien meer van? Horen het graag!

  Met vriendelijke groet,

  Fenne Doekes • Dit bericht is verwijderd!


 • Beste mevrouw/meneer,
  Wij hebben ook al een aantal mails verstuurd naar Ismene, omdat wij graag wat meer informatie zouden willen over de zonnebrand workshop en de datum daarvan. Wij hebben ook nog geen reactie terug gehad.
  Wij zouden het heel fijn vinden als zij zou reageren, zodat wij verder kunnen met ons PWS.
  Alvast bedankt!


 • PWS TU Delft Team

  Beste @Annemarieke, @terraennienke en @fennedoekes,

  De workshops komen er zsm aan. Sorry voor het ongemak dat het zo lang duurt.

  Met vriendelijke groet,
  Ismene
  PWS TU Delft • @Ismene-Usman
  Beste Ismene,

  Wij, Aya en Abrianna hebben een maand geleden Jip meerdere malen gemaild over dat we erg geïnteresseerd zijn in de workshop en dat we een graag een datum willen hebben. Er is jammergenoeg nog steeds geen datum bekend. Het zou heel erg fijn zijn als dat zsm gebeurt omdat wij een deadline hebben voor ons pws onderzoek op 29 oktober.

  Alvast bedankt en we horen het nog van u !
  Met vriendelijke groet

  Aya & Abrianna • Beste @Ismene-Usmanm

  Goed om te horen dat de workshop gegeven gaat worden, maar nog steeds hebben wij geen datum. Wij zitten ook met een deadline, dus kunt u wellicht al iets meer zeggen over de datum?
  Zou heel fijn zijn! Alvast bedankt!

  Met vriendelijke groet,

  Fenne Doekes • Beste @Ismene-Usman
  Wij vroegen ons ook al af waarneer de workshop gegeven gaat worden? Is er iets van een tijdsindicatie die gegeven kan worden. Trouwens wij hebben contact gehad met een ene Jip
  Alvast bedankt.
  Met vriendelijke groet,
  Sam den Bekker • Beste @Ismene-Usman
  Ongeveer een maandje terug hebben wij ons ook opgegeven voor de zonnebrand workshop. Wij horen ook graag op welke datum de workshop gegeven wordt.

  Alvast bedankt!

  Met vriendelijke groet,
  Valerie Bakker • Beste @Ismene-Usman,

  Onlangs kregen bericht van u dat wij niet meer kunnen deelnemen aan de workshop over zonnebrand en uv-straling van aanstaande vrijdag. In ons enthousiasme zijn we vergeten te bevestigen dat we met de datum akkoord gingen. Helaas kunnen wij de workshop in het voorjaar niet volgen, omdat wij ons werkstuk in decemeber al moeten inleveren. Is er misschien nog een mogelijkheid om aanstaande vrijdag alsnog mee te doen aan de workshop?
  Wij horen graag nog uw reactie.

  Met vriendelijke groeten,
  Elise Töpfer en Ingrid Huisman


 • PWS TU Delft Team

  Beste Elise en Ingrid,

  Omdat jullie niks hadden laten weten heb ik helaas jullie plek vergeven. Ook zijn alle andere workshops al vol. Dus helaas is het niet mogelijk om komende vrijdag nog te komen.

  Met vriendelijke groet,
  Ismene


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.