PWS Tanderosie • Geachte meneer/mevrouw,

  Ik heb jullie al een mail gestuurd waarin ik uitgelegd heb dat ik een pws moet doen en mijn onderwerp is tanderosie.
  Mijn hoofd- en deelvragen zijn:
  Hoofdvraag: Wat is de oorzaak van tanderosie?

  • Hoe zit het menselijke gebit in elkaar?
  • Wat is het effect van zuren in voeding op je gebit?
  • Wat is het effect van zuren in dranken op je gebit?

  Ik wil dit doen door echte tanden in verschillende concentratie zuren te doen als de dranken/voeding die ik ga kiezen (bvb cola, appelsap enzo). Daarnaast wil echte tanden ook in de dranken en voeding leggen. Omdat ik weet dat voeding gaat bederven na een tijdje, dacht ik dat het handiger was om de tanden zowel in de voeding/dranken als in verschillende concentratie zuren te leggen.

  Ik wil daarom graag naar een pws-middag komen en kijken met jullie hoe en waar ik het best dit proef kan opzetten.
  Ik hoop heel erg dat jullie me hierbij kunnen helpen, want door jullie zou ik over echte tanden beschikken wat nodig is bij mijn proef.
  Ik moet voor volgend schooljaar al weten wat ik precies ga doen met mijn proef zodat ik na de vakantie meteen kan beginnen met het uitvoeren van mijn proef.
  Ik zie jullie reactie tegemoet.

  Met vriendelijke groet,
  Sodaba Khalili (sodabakhalili2000@gmail.com)


 • PWS TU Delft Team

  Beste Sodaba,

  Je zou bij ons op een pws-middag kunnen komen, alleen zijn er dit schooljaar geen pws-middagen meer. Deze komen volgend schooljaar weer. Ook beschikken wij niet over echte tanden, of kan jij ergens aan echte tanden komen als jij een goede proefopstelling hebt. Dit kan niet ik helemaal uit jouw vraag opmaken.

  Maar als je je opgeeft voor een pws-middag voor volgend schooljaar kunnen wij dan wel kijken naar hoe wij een goede proef kunnen opzetten.

  Met vriendelijke groet,
  Ismene
  PWS TU Delft


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.