PWS over de beste batterij in een elektrische auto • Hallo,

  Op dit moment werken we aan onze PWS, over de 'beste' batterij voor een elektrische auto, in de toekomst. Wij vragen ons af of we de TY kunnen bezoeken, bij de PWS middag misschien, en informatie kunnen halen over dit onderwerp.

  Met vriendelijke groet,

  Soufyan

  6V Wateringse veld college


 • PWS TU Delft Team

  Hallo @soufyan ,

  Wat willen jullie precies weten? Ik denk namelijk dat we een heel eind kunnen komen via het forum. We hebben namelijk ook niet echt iets om te laten zien qua batterijen van elektrische auto's.

  Groet,
  Midas • Hey Midas,

  We hebben onderzoek gedaan over nieuwe technologiëen in de batterij industrie. We kwamen uit op solid state batterijen, zink- lucht batterijen natrium-ion batterijen. Ik dacht dat jullie er misschien iets meer van weten en/of er mee bezig zijn?

  Mvg,
  Soufyan Boumhand


 • PWS TU Delft Team

  Hee @soufyan ,

  Ik zou zo snel niet weten of er onderzoek gedaan wordt naar batterijen. Er worden namelijk zo veel onderzoeken gedaan op de TU Delft dat het moeilijk is daar een duidelijk overzicht van te hebben. Als jullie een specifieke vraag hebben kan ik jullie daar echter wel mee helpen.

  Groet,
  Midas


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.