Vragen over nevelvat • Hallo,
  Voor ons profielwerkstuk hebben wij als onderwerp het nevelvat/ ioniserende straling ( staat nog niet helemaal vast ) en we zouden graag komende donderdag ( of een andere PWS middag ) willen sparren met een student over ons idee. We hebben namelijk nog wat moeite met het bedenken van een hoofdvraag. Is het mogelijk dat wij rond kwart voor vier kunnen aansluiten bij een PWS middag. Wij hebben namelijk school tot 15:10.
  Groetjes Robert en Lars


 • PWS TU Delft Team

  Beste @RobertVollebregt,

  Excuses voor mijn late reactie. De PWS middagen voor komend kwartaal moeten nog worden gepland, dit zal erg snel gebeuren.
  In de tussen tijd kunnen wij ook wat sparren via het forum!

  Groetjes,

  Thom • Beste Thom,
  Het leek on erg leuk om een mooi ( evt. groot ) nevelvat te maken, waarin mensen live straling kunnen bekijken.
  We moeten alleen nog bedenken wat we als hoofd- en deelvragen willen. Iets met verschillende soorten deeltjes leek ons interessant om te onderzoeken en ook om de deeltjes eventueel om te buigen met een magneet, maar we weten nog niet wat we dan met het nevelvat willen onderzoeken. Kun jij ons daar misschien een stapje mee helpen? Wij zijn meer dan bereid om veel moeite te doen om een mooi en origineel navelvat te bouwen, want ontwerpen leek ons oorspronkelijk ook wel erg interessant maar we konden niks bedenken op dat vlak en het nevelvat konden we ook niet in dat vlak stoppen. Alvast bedankt voor de hulp!
  Groet Robert en Lars.

  P.S. Weet je misschien wanneer de planningen voor de PWS middagen bekend worden gemaakt? • Is er al iets meer bekend over de PWS middagen @Thom ?
  Groetjes Robert en Lars


 • PWS TU Delft Team

  Beste @RobertVollebregt,

  Dit zal deze week gebeuren, dan weet ik wanneer ik op de PWS middagen zal zitten.
  Hebben jullie al iets van hoofd- en deelvragen bedacht in de tussentijd?

  Groetjes,

  Thom


 • PWS TU Delft Team

  Beste @RobertVollebregt,

  Op zaterdag 13 en 20 oktober kan ik. Voorkeur gaat uit naar 13. Ik hoor van je wat kan.

  Groetjes,

  Thom


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.