Protheses • Hoi,
  Wij zijn Puck en Roos uit 5 VWO. Op het forum zagen wij dat er al meerdere groepjes zijn geholpen met het onderwerp: Protheses. Ook wij zouden dit graag als onderwerp willen. Echter weten wij niet goed hoe wij een 3D model kunnen maken. Wij hadden gezien dat misschien 123D design een goed programma is, maar is het maken van een 3D model haalbaar voor ons, als wij hier geen ervaring mee hebben? En wat komt er allemaal bij kijken? Het 3D model zelf maken lijkt ons een grote uitdaging en willen dus eerst weten of wij dit kunnen, voordat wij aan dit onderwerp beginnen. Alvast bedankt! Groetjes Roos en Puck


 • PWS TU Delft Team

  Hee @Roos-Puck ,

  Wat een gaaf onderwerp! Het is inderdaad belangrijk om jezelf de vraag te blijven stellen of het haalbaar is wat je doet. Een 3D-model maken kunnen jullie denk ik wel als je er veel tijd in stopt. Je zou dan de focus van je profielwerkstuk moeten zetten op productontwerp. Teken sowieso eerst je hele model uit op papier en kijk hoe ver je daar mee komt. Leer vervolgens 3D-modelleren door online tutorials of een cursus. Waarom willen jullie 3D-modelleren?

  Groetjes,
  Midas


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.