Hyperloop • Hoi,
  Wij willen dit jaar ons pws over de hyperloop houden. We zijn erg enthousiast over de hyperloop en willen graag weten hoe het precies werkt. We vroegen ons af of er iemand is die er (veel) verstand van heeft en ons konden helpen. Ook vroegen wij af of dit onderwerp ook misschien besproken wordt tijdens een van de PWS middagen?

  Horen graag van een reactie van jullie,
  Groet Ruben en Jim


 • PWS TU Delft Team

  Beste @deruben900,

  Excuses voor het late antwoord, we kampten met server problemen.
  Cool onderwerp! Ik wil graag terug komen op je vraag "hoe werkt de hyperloop precies".
  Er bestaat niet één hyperloop er zijn veel verschillende designs die berusten op verschillende technieken. Wat de verschillende hyperloops gemeen hebben, is het feit dat de "pods" in een vacuumbuis zitten. Er zijn dus verschillende manieren om deze pod aan te drijven. Vandaar dat er niet één precieze werking van de hyperloop bestaat.
  @Midas-Becker en ik weten het een en ander over de hyperloop, maar zijn zeker geen experts. Één van ons zou wel eens tijdens een PWS middag met jullie kunnen sparren over het onderwerp.
  Ook ken ik iemand die in het hyperloop team zat van de TU, als jullie specifieke vragen hebben zou ik die wellicht aan hem door kunnen sturen!
  Ik hoor van jullie.

  Groetjes,

  Thom


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.