Profielwerkstuk genetische modificatie • Beste heer/mevrouw,

  Wij doen ons profielwerkstuk over genetische modificatie. Dit is echter een erg groot en ingewikkeld onderwerp hebben wij gemerkt. Vooral de grootte blijkt voor ons een lastige factor. Onze hoofdvraag was in eerste instantie: hoe kan ziekte X door middel van genetische modificatie genezen/voorkomen worden.

  We waren sowieso al niet echt tevreden met deze hoofdvraag, maar nu tijdens het proces blijkt dat we niet echt verder kunnen werken zolang we nog geen goede hoofdvraag hebben. Deze hoofdvraag is nog te breed.

  We hebben wel geprobeerd om onze hoofdvraag in te perken, maar bezitten te weinig kennis over genetische modificatie. En kunnen daardoor lastig inschatten over welke specifieke onderwerpen wij een interessant profielwerkstuk kunnen schrijven en wat haalbaar is voor ons.

  Wij hoopten dus dat jullie met alle kennis die jullie al over genetisch modificeren bezitten ons kunnen helpen met een duidelijkere richting geven aan ons profielwerkstuk.

  Alvast bedankt.
  India van Doornen
  Thomas van Haarlem


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.