Kunstnier/kunsthart • Hoi,
  Ik en Suzanne zitten in VWO5 en moeten binnenkort ons begin van het profielwerkstuk inleveren voor het eerste beoordelingsmoment. We hebben allebei een NT-profiel met biologie en willen graag biologie gebruiken voor ons profielwerkstuk. We willen graag iets met het kunstnier en kunsthart doen en hebben hier al veel informatie over gevonden. Ons probleem is nu dat we geen practicum kunnen vinden/verzinnen dat te maken heeft met dit onderwerp. Twee docenten op school hebben ook al meegedacht, maar daar is nog niet veel uitgekomen. Onze vraag aan jullie is nu, of jullie misschien een idee hebben wat we kunnen doen of in welke richting we kunnen denken?
  We willen er allebei veel voor doen en willen ook graag wat uitdaging, maar het practicum moet wel haalbaar zijn om in een half jaar te doen (en het liefst op school). Het is niet erg als hier natuurkunde bij komt kijken, want dat vinden we ook leuk!
  Alvast bedankt!
  Eline en Suzanne • Hee Eline,

  Wat een interessant onderwerp! Ik zou je graag willen helpen. Echter, zijn wij een technische universiteit. We doen hier vrij weinig met biologische weefsels. Misschien kun je bij een andere universiteit (Utrecht of Amsterdam bijvoorbeeld) vragen of je een dagje in hun lab mag meelopen en proefjes doen.

  Wil je toch echt iets mechanisch bouwen of testen? Heb je nog andere vragen? Laat het me weten!

  Groetjes,
  Midas


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.