Zonnecellen • Beste allemaal,

  Ik heb wat hulp nodig bij mijn profielwerkstuk. Voor mijn praktische deel wil ik graag wat testjes doen met zonnecellen. Hiervoor heb ik zeker een maand geleden vijf aparte cellen besteld op www.futurlec.com deze zouden binnen vier weken aankomen. Ze zijn er echter nog steeds niet. Aangezien ik niet zo heel veel tijd meer heb om mijn praktische deel af te ronden, hoopte ik dat er nog een andere manier zou zijn om aan mijn benodigde zonnecellen te komen. Het probleem echter is dat futerlec een van de weinige leveranciers is. Ik heb geen idee of het mogelijk is om misschien via TU Delft zonnecellen te kunnen regelen en hoe dat anders zou moeten. En zijn er eventueel ook andere oplossingen?

  Mvg,
  Tim


 • PWS TU Delft admin

  Beste Tim,

  Ieder jaar geven wij een zonnecellen workshop waarop we een dag lang experimenteren met zonnepanelen. Helaas is deze workshop voor dit jaar al gegeven en wordt de volgende pas volgend jaar in november gegeven.

  Eventueel zouden we kunnen kijken of je langs zou kunnen gaan in dit lab om een aantal experimenten uit te voeren maar ook hier gaat tijd overheen. Wanneer moet je jouw pws af hebben en wanneer zouden de zonnecellen die je besteld hebt binnen komen?

  Ik hoor graag van je!

  Groetjes,
  Joost • Beste Joost,

  Mijn profiel werkstuk moet op 23 januari ingeleverd zijn. Gelukkig heb ik al een manier gevonden om toch nog aan mijn zonnecellen te komen. Ik zou eventueel wel nog wat tips kunnen gebruiken voor een praktisch deel.

  Mvg,
  Tim


 • PWS TU Delft admin

  Beste Tim,

  Mooi dat het gelukt is! Ik heb als bijlage even de taakomschrijving van onze zonnecellen workshop toegevoegd, hier kan je denk ik heel wat informatie uit halen!

  De volgende tasks duren beide ongeveer een halve dag om uit te voeren wanneer het juiste materiaal beschikbaar is:
  Task A
  Task B

  Ik hoop dat je hier wat aan hebt!

  Groetjes,
  Joost


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.