Glycerinezeep • Beste,

  Ik ben Jules en voor school doe ik een project bij het vak scheikunde. Ik moet voor scheikunde glycerinezeep maken. Kan iemand mij hiermee helpen? Want ik kan nergens vinden hoe dat moet.
  Wat ik graag zou willen is een manier om glycerinezeep te maken en daarbij ook wat uitleg. Niet alleen een kant en klaar recept.

  Jules Willemsen • Beste Jules,

  Is dit een onderzoek een onderdeel van scheikunde, of doe jij je profielwerkstuk voor het vak scheikunde en wil je daarbij glycerinezeep maken? Heb jij zelf dit onderwerp gekozen?

  Als het een verplicht onderdeel is voor scheikunde, neem ik aan dat je de materialen van school krijgt? Als je het zelf hebt gekozen, zou ik graag willen weten wat het doel is van je onderzoek. Waarom ga je glycerinezeep maken?

  Op deze Engelse site staat beschreven hoe je glycerinezeep kan maken. Als ik wat meer informatie heb over het doel van je onderzoek hoop ik dat ik je wat beter kan helpen.

  Groetjes,
  Tirsa


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.