Geur en gedrag • Hallo,

  We hebben al een onderwerp voor ons PWS gevonden namelijk geur en gedrag. We willen hierbij kijken hoe geuren het gedrag van de mensen beinvloed. Maar onze pws begeleider zij dat we een soort gedrag moesten kiezen, bijvoorbeeld koopdrag of de aantrekkingskracht tussen mensen. Wij hebben gekozen voor de aantrekkingskracht. Maar nu vinden wij het moeilijk om hier een goede Hoofdvraag bij te verzinnen. Zou misschien iemand ons kunnen helpen?

  groetjes jasmijn • Hoi Jasmijn,

  Een goede hoofdvraag is vaak lastig om te verzinnen, maar heel belangrijk voor een goed PWS. Je moet je goed afvragen wat je precies wilt weten. Je geeft aan dat je wilt kijken of er een verband is tussen geur en aantrekkingskracht. Probeer eens op te schrijven welke verbanden mogelijk zouden kunnen zijn. Ben je misschien nieuwsgierig of een 'vieze' geur iets minder aantrekkelijk maakt? Of misschien wil je weten waarom je meer zin in eten krijgt als je lekker eten ruikt? Probeer zelf tot een goede vraag te komen en als je wil kan ik daar nog wel tips op geven. Daarnaast kan je natuurlijk altijd verschillende deelvragen bedenken.

  Heb ik je zo een eindje op weg geholpen?

  Groetjes,
  Sara


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.