Eigenfrequenties organen • Hallo,

  Mijn profielwerkstuk gaat over infrageluid, en nu wil ik dmv proefjes de invloed van bepaalde frequenties van infrageluid op het menselijke functioneren gaan testen.
  Hiervoor zou ik echter graag te weten willen komen wat de eigenfrequenties zijn van de menselijke organen, aangezien er bij bepaalde frequenties hierdoor organen mee kunnen gaan trillen waardoor onder andere trillingen in de neusholte en misselijkheid (trillingen in maag) kunnen ontstaan.

  Hopelijk hebben jullie een antwoord voor mij!

  Groeten,
  Ricardo van der Zijden • Beste Ricardo,

  Mijn excuses voor de late reactie, ik was even bezig met een passend antwoord. Het is heel erg moeilijk om te zeggen wat eigenfrequenties zijn voor menselijke organen, want ze verschillen allemaal net iets van vorm, gewicht en formaat. Zo heeft dus elk orgaan in elk persoon een andere eigenfrequentie. Trillingen zijn overigens niet gelimiteerd door eigenfrequenties. Je maag kan ook trillen als de frequentie niet overeenkomt met de eigenfrequentie.

  Helpt dat je wat verder?


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.