PWS Stamcellen  • Hallo,

    We zitten nu in 5 VWO en we moeten al ideeën bedenken voor ons PWS. We willen erg graag iets doen met biologie. Ons leek stamcellen een heel interessant onderwerp. Een praktisch deel in ons PWS is alleen wel verplicht. We hebben al wel veel gezocht op internet maar we komen er niet echt uit. Is het wel mogelijk om hier een praktisch onderzoek bij te doen, of wordt het dan al gauw te moeilijk?

    Alvast bedankt!  • Hoi,

    Stamcellen is een leuk onderwerp! Aan de Technische Universiteit Delft doen we daar echter weinig aan. Ik zou je aanraden om contact op te nemen met de afdeling 'Anatomie & Embryologie' van het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC). Dit is hun website. In het verleden was het altijd mogelijk voor een groep scholieren om langs te komen en een interview af te nemen met het hoofd van de afdeling en daar omheen wat proefjes te doen. Jullie moeten maar eens informeren of dat nog steeds het geval is, want dat is erg leuk en interessant!

    Succes!


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.