Bacteriën identificeren • Hallo,
  Wij zijn Mariska en Marrit en we zitten op het CCNV in Harderwijk. Wij doen dit jaar ons pws. Het doel van ons pws is het onderzoeken van bacteriën op ijsbergsla. We hebben in de afgelopen tijd al een aantal proefjes met de sla gedaan. Op onze school is het alleen niet mogelijk om de identiteit van de bacteriën te achterhalen. We vragen ons af of jullie misschien de mogelijkheid hebben om dit met ons te onderzoeken? Of dat jullie een andere locatie weten waar wij ons onderzoek kunnen voortzetten?

  We horen graag van jullie!

  Groetjes,
  Mariska en Marrit • Beste Mariska en Marrit,

  Ik zal even bij een biologie student vragen of zij weet of dit mogelijk is op de TU. Wat jullie misschien wel op school kunnen doen zijn de testjes die op deze pagina beschreven staan. Ik zou het ook nog even vragen bij andere universiteiten of ziekenhuizen.

  Groetjes,
  Tirsa • Beste Mariska en Marrit,

  Ik heb begrepen dat we hier op de TU meer met gistcellen werken, en niet zo met bacteriën. Hopelijk hebben jullie wat aan de link die ik gestuurd heb.

  Groetjes,
  Tirsa


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.