RNAi • Wij, Tessa en Sara, zijn twee leerlingen van de Passie in Wierden en wij volgen het examenjaar vwo 6. We zijn bezig met ons profielwerkstuk en wij kwamen wij bij het onderwerp RNA-interferentie. Dit lijkt ons een erg interessant onderwerp mede omdat dit proces in de toekomst wellicht een belangrijke rol kan spelen in het bestrijden van erfelijke ziektes.Maar nu vragen wij ons af of dit onderwerp voor ons haalbare kaart is. We hebben al artikelen gezocht maar deze waren veelal Engelstalig. Wat raadt u ons aan? Weet u een mogelijk onderzoek bij dit onderwerp?

  Alvast bedankt voor uw hulp,

  Vriendelijke groet,

  Tessa en Sara • Beste Tessa en Sara,

  Jullie onderzoek klinkt erg interessant. Als jullie problemen hebben met Engelstalige artikelen, wil ik wel proberen of ik het artikel duidelijker kan maken voor jullie. Ik vind het wel lastig om een goed onderzoek bij dit onderwerp te bedenken, omdat het niet makkelijk is met RNA te experimenteren.
  Misschien is het een idee om te kijken of iGEM of Biotecture jullie verder wilt helpen. Zij hebben hier veel meer verstand van.
  Succes!

  Groetjes,
  Tirsa


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.