Biodiesel workshop - 15 oktober - inschrijvingen GESLOTEN! • Doe jij een profielwerkstuk over biobrandstoffen, dan is de biodieselworkshop echt wat voor jou! Tijdens de workshop zullen we biodiesel maken van verschillende plantaardige oliën, op deze manier maken we biodiesel met verschillende samenstellingen. Vervolgens zullen we deze producten analyseren met een gaschromatograaf om de samenstelling te bepalen. Wil jij dus een veelzijdig practicum doen voor je profielwerkstuk, schrijf je dan hier in voor de biodieselworkshop! De workshop wordt gehouden op 15 oktober en duurt de hele dag.

  Als je je inschrijft is het belangrijk dat je je per groepje maar 1x inschrijft en in het formulier opgeeft met hoeveel jullie komen. Helaas zijn er maar zeer beperkt plekken beschikbaar i.v.m. de veiligheid, dus wees er snel bij! Als jullie je hebben inschreven krijgen jullie nog een persoonlijke bevestigingsmail om te laten weten of je definitief mee kan doen.

  Ik hoop jullie snel te zien!

  Groetjes,
  Tirsa • Er is nog 1 plekje (voor 2 personen) beschikbaar! • Het laatste plekje is opgevuld! De inschrijvingen zijn dus gesloten. Helaas is het niet mogelijk om deze workshop dit jaar nogmaals te organiseren. De volgende workshop zal dus pas in het najaar van 2015 zijn.


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.