PWS waterstofgas • Hallo,

  Ik hou samen met een vriend van mij in 6VWO een profielwerkstuk over duurzame energie. Wij willen graag een kleine auto maken dat op waterstofgas kan rijden. Ik heb zelf rond gekeken op het internet en ik zag dit:

  Je kunt blijkbaar een bouwpakket bestellen, maar wij vonden dit niet zo leuk. Wij willen liever zelf alles bouwen. Dat kunnen we niet op school doen, daarom wou ik graag vragen of de TU Delft ons hiermee zou kunnen helpen.
  Ik wou ook vragen of het mogelijk is om langs te komen in de TU Delft bibliotheek. Ik kan namelijk nergens boeken over waterstof als energiebron vinden.
  Alvast bedankt,

  Alan • Hoi Alan,

  Ik snap dat een bouwpakket misschien niet precies was waar jullie op zaten te wachten, maar het zelf bouwen van een brandstofcel en elektrolysecel is niet zo simpel. Helaas kunnen wij op de TU je daar ook niet bij helpen. Je zou natuurlijk wel kunnen kijken of je deze onderdelen kunt kopen en zelf een autootje kunt bouwen. Misschien dat dit een optie is?

  Wij geven een brandstofcellen workshop waar we de karakteristieke curve en het rendement meten. Jullie kunnen kijken of dit interessant is voor jullie onderzoek, we zouden dan ook aan jullie eigen autootje kunnen meten.

  Over het bezoeken van de TU Delft Bibiotheek, je kunt zeker langs komen om de boeken te bekijken, maar volgens mij kunnen jullie geen pas krijgen om ze te lenen. Natuurlijk zou je wel kopien kunnen maken. Op de site is een chatsysteem, je kunt het beste aan de medewerkers daar vragen wat de mogelijkheden zijn voor scholieren.

  Als jullie meer vragen hebben, hoor ik het graag!


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.