Pws nucleaire geneeskunde • Hallo!

  Wij zijn Sacha en Linde van het Rietveld Lyceum en we doen ons profielwerkstuk over nucleaire geneeskunde. Hiervoor willen wij graag een experiment doen over straling. Nou lazen we op de site van tu Delft dat er binnenkort een proefje beschikbaar komt over nevelvaten. Dit zouden wij graag willen doen, is dit mogelijk op jullie universiteit? En wanneer is dit proefje eventueel beschikbaar?

  Alvast heel erg bedankt!

  Sacha en Linde • Hi Sacha en Linde,

  Klopt! Afgelopen zomer heb ik zelf een aantal kleine nevelvaatjes gebouwd. Met wat droogijs kun je hiermee heel mooi nucleaire deeltjes zichtbaar maken. Ga ervan uit dat de workshop in november dit jaar plaats vindt. Meer info volgt snel op de site. Mochten jullie over twee weken nog niet meer kunnen vinden op de site, zoek dan gerust weer contact via dit forum!

  Groet,

  Caspar Boers • Hallo!

  Ten eerste bedankt voor je reactie!
  Weet je misschien al wanneer het ongeveer in november plaatsvindt? Wij hebben namelijk begin december onze presentatie, dus eind november is te laat voor ons.

  Alvast bedankt.

  Groetjes, Sacha en Linde • Hi Sacha en Linde,

  In de middag van 18 november!
  Er zal dan ook een rondleiding zijn door het reactorinstituut.
  Is dat nog op tijd voor jullie?

  Groet,

  Caspar Boers • Hoi Caspar!

  Ja dat kunnen we nog wel redden! Moeten wij ons eventueel nog aanmelden voor die rondleiding door het reactorinstituut of zit dat er bij in? Ook vroegen we ons af of je misschien al weet vanaf wanneer we ons dan kunnen aanmelden voor de workshop?

  Groetjes,
  Sacha en Linde • Hoi!

  Omdat op de site nog niets staat over de workshop over een nevelvat maken, vroegen wij ons af of jullie al zeker weten of het op de middag van 18 november gaat plaatsvinden en wanneer wij ons hiervoor moeten aanmelden? We moeten namelijk echt zeker weten dat we bij jullie terecht kunnen en dat het op die dag gaat plaatsvinden ivm de tijd! Anders gaan wij namelijk op zoek naar een andere mogelijkheid.
  We hopen spoedig van jullie te horen!

  Groetjes,
  Sacha en Linde • Hi Sacha en Linde,

  Helaas kan de workshop op het reactorinstituut niet doorgaan dit jaar. Jullie kunnen wel het experiment met de nevelvaatjes komen doen als jullie je inschrijven voor de PWS Middag van 26 november of 10 december. Op het Science center (waar de PWS Middag plaats vindt staat ook een mooi nevelvat wat wel aardig is om te bekijken.

  Groet,

  Caspar Boers


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.