Hallo @max123123,
Dit zouden we wel zo snel mogelijk willen regelen aangezien het PWS in october afgerond moet zijn.
groetjes!
Hallo @max123123,
Dit zouden we wel zo snel mogelijk willen regelen aangezien het PWS in october afgerond moet zijn.
groetjes!
Hallo @max123123
Wij vroegen ons even af of je al een professor of andere docent / deskundige hebt gevraagd of we het experiment kunnen uitvoeren. Als het niet door gaat is dat wel jammer, maar dat is geen groot probleem. We zouden het wel graag zo spoedig mogelijk willen weten.
groetjes
@MarjoleinSophie
En waarom veranderd de aantal C's bij de laatste vergelijking?
groetjes
Hey @max123123
Heel erg bedankt nog voor ons gesprek van afgelopen maandag. Dat heeft heel erg geholpen!
Ook heel erg bedankt voor de reactievergelijkingen, we hadden echter nog een opmerking erover.
In de tweede vergelijking staat 2CaO, maar achter de pijl staat er 3CaO. Is dat de bedoeling of is dat omgedraaid met de vergelijking daarna.
Alvast bedankt voor je antwoord!
Groetjes,
Marjolein & Sophie
Hallo @max123123
Zou het mogelijk zijn om volgende week dinsdag te videobellen voor eventuele vragen over ons PWS?
Groetjes,
Marjolein en Sophie
Beste @max123123,
Heel erg bedankt voor de reactie op ons bericht en de moeite! Volgende week hebben wij een profielwerkstukweek, waarin we tijd hebben om onderzoek uit te voeren. Zou het mogelijk zijn om volgende week (maandag, dinsdag, woensdag, donderdag of vrijdag) het interview en wellicht het proefje uit te voeren?
Alvast bedankt!
Marjolein en Sophie
Wij (Sophie Ha en Marjolein Smits) uit 6 vwo zijn bezig met profielwerkstuk (PWS) met als onderwerp zelfreparerende materialen, in het bijzonder zelfhelend beton. Het lijkt ons interessant om een proefje uit te voeren bij TU-Delft, omdat op deze universiteit veel onderzoek is gedaan naar zelfhelend beton. Onze onderzoeksvraag luidt: Kunnen zelfreparerende materialen bijdragen aan een duurzame samenleving? Wij willen onderzoeken hoe verschillende grootte scheuren invloed hebben op de effecten van het zelfhelend beton. Dus of de mate van zelfhelendheid afhankelijk is van de grootte van de scheur. Dit willen wij bekijken aan de hand van een practicum. Met de resultaten hiervan willen wij zelf een conclusie trekken of zelfhelend beton in de toekomst een rol kan spelen in bijvoorbeeld de bouw. Daarnaast zouden wij het erg leuk vinden, als we ook iemand kunnen interviewen. Zou het mogelijk zijn om op de TU-Delft een proefje en interview te houden?
Alvast bedankt voor uw antwoord!