Bot implantaten • Hallo,
  Ik wil mijn pws over implantaten doen die botten kunnen vervangen in bijvoorbeeld armen en benen.
  Ik wil hier graag een proefje of experiment mee doen om zo'n implantaat echt te ontwikkelen en te testen.
  Zou dat op de tu Delft mogelijk zijn onder begeleiding?

  Met vriendelijke groet,
  Ilse Klinkhamer


 • PWS TU Delft admin

  Hey Ilse,

  In ons team hebben we een Werktuigbouwkundige (Midas) die hier veel meer vanaf weet dan ik, jammer genoeg is hij net op vakantie en zal hij pas op 22 Augustus terug zijn om je verder te kunnen helpen. Ik weet niet zeker of je alles onder begeleiding van de TU Delft kan doen maar er moet vast iets te regelen zijn.

  Je hoort nog van ons!
  Jip • Hallo Jip,
  Bedankt voor je reactie.
  Ik hoef het proefje pas na de vakantie uit te voeren dus dat is geen probleem.
  Is er misschien een manier om in contact te komen met iemand die er meer van weet of het proefje ook daadwerkelijk uitgevoerd kan worden en hoe dat in zijn werking zou gaan?
  Want ik moet dat wel zeker weten voor de vakantie.

  Met vriendelijke groet,
  Ilse Klinkhamer


 • PWS TU Delft admin

  Hey @ilse_ik

  Oeh dat is lastig, ik zal kijken of ik Midas persoonlijk zal kunnen bereiken of iemand anders van die faculteit.

  Ik denk dat proefjes met implantaten sowieso moet kunnen lukken maar misschien dat ontwikkelen van zo'n implantaat wel lastig wordt. Als je meer informatie hebt over je proefje, bijvoorbeeld een methode of de benodigde materialen helpt dat mij alleen maar om te kijken of het kan.

  Ik denk dat als je kunst implantaten een vet onderwerp vindt je sowieso je PWS erover moet doen. Er zijn heel veel verschillende manieren om daar invulling aan te geven. Dat gaat idd het liefst (en het leukst) met een proefje, maar stel je voor dat dat niet kan (of dat ik het niet op tijd voor je vind) kun je denk ik prima je PWS invullen met onderzoek en eventueel een interview met iemand die met implantaten werkt, omdat zoiets sowieso kan. Dan is eventueel een proefje erbij ook heel nice.

  Maarja, dat gezegd hebbende, ik ga er in ieder geval voor je achteraan!
  Jip


 • PWS TU Delft Team

  Hey @ilse_ik ,

  Wat een tof onderwerp! Ik zou je graag helpen met je proef. Voordat ik dat kan beloven moet ik wel eerst weten of ik je kan helpen. Zou jij een beschrijving of tekening kunnen sturen van je proefje?

  groetjes,
  Midas


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.