Quadcopter bouwen PWS • Beste studenten,

  Voor ons PWS willen wij een quadcopter bouwen. Dit wordt wel vaker gedaan en daarom willen wij zo veel mogelijk onderdelen zelf maken. Zelf hebben we nog weinig verstand van bijvoorbeeld RC transmitters en receivers. Daarom vragen wij ons af hoe we het best te werk kunnen gaan en of jullie ons daarbij kunnen helpen.

  Wij lopen vast op een aantal vragen:

  Wat is de beste manier om de besturing te maken? (kunnen we onze eigen receiver en transmitter maken of is het verstandiger om die te kopen)

  Waar kunnen wij het best onze materialen vandaan halen?

  Van welk materiaal kunnen wij het frame het beste maken?

  Alvast bedankt voor de moeite!

  Met vriendelijke groeten,

  Bram en Mischa

  p.s. Zou het misschien mogelijk zijn om een deel van de bouw van ons project uit te voeren op de TU Delft, aangezien wij zelf maar beperkt beschikken over de benodigde gereedschappen en faciliteiten? • Hoi Bram en Mischa,

  Mooi onderwerp, maar ik weet er helaas te weinig van om jullie te kunnen helpen. Je kunt met je vragen denk ik het beste terecht op een modelbouwforum speciaal over quadcopters. Bijvoorbeeld hier.

  Als jullie je materialen gereed hebben, kan ik jullie in contact brengen met de werkplaats van het Science Centre in Delft.

  Succes!

  Grt. Wouter


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.