Windtunnel Workshop - 7 januari 2014 - Inschrijving GESLOTEN! • Beste scholieren!

  Op 7 januari 2014 organiseert het ScholierenLAB weer een windtunnel workshop. De inschrijving is helaas gesloten. Meer informatie over de workshop en een volgende datum vind je hier.

  Voor een overzicht over alle workshops verwijs ik je naar de workshop pagina.

  Mocht je je hebben ingeschreven en interesse hebben om een eigen profiel te maken, bekijk dan eerst bouwhandleiding. Als je zelf een profiel wilt bouwen, neem dan contact met mij op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. Het makkelijkste is als je een post hier onderaan zet.

  Groeten,
  Wouter • Hallo Wouter,

  7 januari had ik samen met een paar anderen een windtunnelworkshop bij je gevolgd. Ik ben nu bezig met de verwerking van alle informatie, maar stuit nog op enkele vragen.

  Ten eerste hing er een schematische tekening van de windtunnel bij de windtunnel, maar wat was ook alweer precies de functie van de ventilator en de sus kamers?

  Ten tweede hadden we een meting verricht van de draagkracht van een aluminium profiel, waarbij in de tweede kolom het aantal graden van de invalshoek staat, maar in de derde kolom staan ook graden van iets. Weet jij van wat die graden zijn?

  Met vriendelijke groet,

  Robert Szmytkiewicz • Hoi Robert,

  Je eerste vraag heb ik in dit topic al eens beantwoord: http://profielwerkstuk.tudelft.nl/forum/viewtopic.php?pid=3309

  Je tweede vraag hier: http://profielwerkstuk.tudelft.nl/forum/viewtopic.php?pid=3308#p3308

  Mochten er nog onduidelijkheden zijn, laat maar weten.

  Grt. Wouter


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.