windtunnel workshop • [h]Vraag van M1124[/h]
  Ik ga mijn profielwerkstuk over aerodynamica van zweefvliegtuigen doen. Hiervoor ben ik geïnteresseerd in de windtunnel workshop. Is er al een datum bekend voor deze workshop?
  Wat houdt de workshop precies in en is er ook de mogelijk een aantal eigengemaakte vleugelprofielen te testen?

  Alvast bedankt! • Ik zag op het prikbord dat de workshop op 20 september zal zijn, maar ik weet niet of je je daarvoor zou moeten inschrijven.

 • Hallo Geerte en M1124,

  De workshop zal inderdaad op 20 September plaats vinden. Op dit moment stromen de inschrijvingen binnen, dus als jullie interesse hebben, om mee te doen adviseer ik jullie zo snel mogelijk een inschrijvingsformulier in te vullen. Deze is te vinden onder 'Naar Delft' > 'Workshop' > 'Windtunnelworkshop'.

  Groeten,

  Hubert • Hallo Marloes,

  Je hebt inmiddels een bouwhandleiding ontvangen. Ik zal deze trouwens ook even online zetten voor andere scholieren.

  Groetjes,

  Hubert • Hey M1124,

  Ik ben even bezig met alle vragen te beantwoorden en daarna zal ik een info mail naar je sturen. De workshop gaat sowieso plaats vinden, de mail krijg je zometeen.

  Groeten,

  Hubert • Beste Hubert,

  Zou je ons kunnen vertellen waar je deze handleiding online hebt gezet? Ik kan deze niet vinden. Wij zouden hem goed kunnen gebruiken.

  Groeten,
  Gerrit en Julius


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.