Draadloze muziek luisteren tijdens sport • Wij geloven in het concept van draadloos muziek luisteren tijdens het sporten, zonder dat het draad in de weg zit. Draadloze oordopjes bestaan wel, maar de kosten zijn erg hoog. We zijn op zoek naar een technisch persoon die met ons kan meedenken hoe we de draadloze oordopjes goedkoper kunnen maken. Of zelfs nog beter hoe we zonder Smartphone op pad kunnen gaan. Misschien is het mogelijk om oordopjes te maken waarbij de muziek al geïntegreerd is in de oordopjes? Kan iemand ons hiermee helpen?

  Met vriendelijke groet,
  Debbie van Holsteijn en Fenna Zijp (studeren de Master in Sports Management)


 • PWS TU Delft admin

  Ha Debbie en Fenna,

  Klinkt als een erg mooi onderzoek, helaas zijn wij van ScholierenLAB puur gefocust op het helpen van middelbare scholieren die bezig zijn met hun profielwerkstuk.
  Misschien zouden jullie contact kunnen zoeken met een van de de verschillende studieverenigingen van bijvoorbeeld de faculteit EWI (Elektro, Wiskunde en Informatica), zij hebben een groot netwerk van studenten die eventueel geïnteresseerd zijn.

  Ik hoop dat jullie iemand zullen vinden!

  Groetjes,
  Joost • Hallo Joost,

  Bedankt voor je reactie, super!
  We gaan ermee aan de slag.

  Nog even ter informatie:
  Naast de hoge kosten, weten we inmiddels dat bestaande draadloze oordopjes ook een te korte batterijduur hebben en dat ze te zwaar zijn. We willen de draadloze oordopjes goedkoper en lichter kunnen maken. Maar ook of (en hoe) we door middel van hardlopen kinetic energie in de oordopjes kunnen implementeren om de batterijduur te verlengen.

  Groetjes, Debbie en Fenna


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.