PWS Schaliegas • Hoi,
  Ik houd samen met m'n zus mijn PWS over Schaliegas, en of schaliegas de energieproblematiek in de wereld op kan lossen.
  Wij houden ons dan ook vooral bezig met de effecten van het boren naar schaliegas, of schaliegas efficiënter is dan aardgas, of het voor Nederland een goede vervanger is van aardgas en of schaliegas wel duurzaam is.
  Dit is allemaal meer het theoretisch gedeelte van ons PWS en wij moeten er uiteraard ook een onderzoek in verwerken. Nou weten wij dus nog niet echt wát we dan voor metingen kunnen verrichten of wat voor proefjes we kunnen doen.
  Misschien dat jij iets weet?

  Alvast Bedankt!

  Tianne Spreij • Helaas; "Proefjes voor schaliegas zijn heel moeilijk (vanwege de lage doorlatenheden en geringe porositeiten) en die kunnen we niet hier in Delft uitvoeren, maar daarvoor gaan we naar een gespecialiseerd lab in Leed (UK)." - aldus docent S. Luthi.

  Misschien toch een andere invalshoek kiezen dus. :) • Beste Noor,

  Heel erg bedankt voor je snelle reactie!
  Ik hoor 't nog wel van je.

  Groetjes
  Tianne • Beste Tianne,

  Omdat ik zelf net te weinig kennis heb over dit onderwerp, heb ik direct een aantal docenten gecontact. Ik hoop van hen antwoord te krijgen. Na het weekend verwacht ik reactie. Je hoort van me!

  Gr,
  Noor • Jammer!!
  Alsnog bedankt voor de moeite!

  Groetjes
  Tianne • Succes met jullie werkstuk dames!


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.