PWS Blue Energy • Hallo,
  Wij zijn Eva en Fenne en houden ons PWS over Blue Energy. Wij vroegen ons af of er op de universiteit een mogelijkheid is om een Blue Energy opstelling te maken en of er een student/professor is die zich bezig houdt met onderzoek naar Blue Energy. Wij zouden namelijk graag een interview houden of proefjes houden met een Blue Energy opstelling.
  Mvg,
  Eva en Fenne


 • PWS TU Delft admin

  @EvaFenne
  Hallo Eva en Fenne,

  Wij kunnen jullie niet helpen met het op de universiteit uitvoeren van proeven, omdat wij niet genoeg capaciteiten hebben om alle scholieren te helpen met experimenten.

  Ik kan jullie wel helpen met het uitdenken van een proef dat haalbaar kan zijn bij jullie op school. Hiervoor heb ik wel een beetje achtergrond informatie van jullie nodig. Wat zijn bijvoorbeeld jullie onderzoeksvragen en hadden jullie toevallig zelf al een idee of richting voor een proef? Dan krijg ik een beter beeld van jullie projecten en dan kunnen we samen kijken voor iets passend bij jullie PWS.

  Groetjes,
  Sanne


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.