Brandstof onderzoek raket • Wij hebben een begin gemaakt aan ons profiel werkstuk en vroegen ons af of wij op de universiteit van delft een of meerdere van onze praktische onderzoeken kunnen doen.
  Ons onderzoek is naar de effectiviteit van verschillende raket brandstoffen. Van elk van de verschillende brandstoffen maken we een eigen motor die in een standaard raket gezet kan worden. Vooraf willen we al berekeningen doen om te kunnen voorspellen wat de mogelijke uitkomsten zullen zijn per brandstof. We willen het werkstuk dan ook uiteindelijk afsluiten met een lancering van de haalbare raketten (model raketten) en met meetapparatuur en berekeningen de hoogte bepalen.
  • In een van de windtunnels ons raket model testen op aerodynamica en met die informatie een aantal van de weerstand parameters berekenen/bepalen.
  • Een opstelling maken of een op de campus beschikbare gebruiken om de kracht van onze raketmotoren te bepalen.

  Bram Klaver en Maarten Doves van het RSG Wiringherlant


 • PWS TU Delft Team

  Beste @maartendoves,

  Op dit moment is het grootste deel van ons team op vakantie. Daarnaast zijn we van 21 juli t/m 19 augustus helemaal gesloten door de zomervakantie! Wees niet getreurd, na deze zomer periode pakt iemand van het team de vraag weer op en zal contact met je opnemen!
  Fijne vakantie.

  Groetjes,

  Thom


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.