workshop aardbevingen • LS,

  Wij vroegen ons af wanneer er weer een workshop aardbevingsbestendig bouwen zou zijn. Wij hebben geprobeerd gebruik te maken van het formulier op de site, maar die werkte niet bij ons. Daarom proberen we het nu zo te vragen. Als er geen workshop meer wordt gehouden binnenkort, zouden we graag gebruik willen maken van de aardbevingssimulator voor een eigen proef.

  alvast bedankt,
  Pepijn en Stijn


 • PWS TU Delft Team

  Hey Pepijn en Stijn!

  Wat gaaf dat jullie geïnteresseerd zijn in de workshop! De workshops worden in de periode tussen eind september en december gegeven. Hiervoor moet (helaas) nog een datum voor worden vastgelegd. Wanneer deze is vastgelegd, stuur ik jullie nog een bericht!
  Het is wel al mogelijk om langs te komen voor een onderzoek op de trilplaat, al ben ik hierbij wel benieuwd naar jullie hoofdvraag en deelvragen.
  Daarnaast zou ik meer willen weten over de proef die jullie willen uitvoeren op de aardbevingssimulator. Hou er rekening mee dat deze in x- en y-richting kan trillen met een frequentie tot 10 Hz.
  Ik ben benieuwd naar jullie onderzoek!

  Met vriendelijke groet,

  Stijn


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.