PWS Hyperloop  • Hallo,

    Wij hebben ervoor gekozen om ons PWS over de hyperloop te doen omdat wij dit een fascinerend en interessant onderwerp vinden. Echter lopen wij nog vast bij ons practicumdeel, wij weten namelijk nog niet wat wij als experiment willen doen. Ook hebben wij vernomen dat op de TU Delft aan een hyperloop ontwerp wordt gewerkt, misschien is er ook een mogelijkheid dat wij aan dit team vragen kunnen stellen. Kunnen jullie ons verder helpen?  • Hoi Pepijn,

    Cool en actueel onderwerp! Klopt inderdaad dat er ook een initiatief is vanuit de TU Delft is voor een hyperloop (van Amsterdam naar Parijs). Ik denk dat het het beste is als jullie zelf contact opnemen met één van de teamleden. Op deze pagina staat het volledige team en ieders functie. Bedenk waar je vragen over wilt stellen (eg. Aerodynamica: Merel Toussaint) en mail de persoon van wie je denkt dat die je vragen het beste kan beantwoorden. Je kunt er natuurlijk ook meer mailen. Voor meer algemene vragen zou ik iemand van Partnerships & PR of de team captain benaderen.

    Succes en als je andere vragen hebt, laat maar weten!

    Grt. Wouter


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.