PWS Draagkracht op een vleugel • Geachte meneer/mevrouw

  Ik schrijf dit bericht namens twee personen. Wij, Sean en Kevin, doen voor ons profielwerkstuk onderzoek naar de draagkracht op de vleugel van een vliegtuig. Wij hebben al veel onderzoek gedaan naar de materialen en de vorm van de vleugel. Wij hebben besloten om voor ons profielwerkstuk onze eigen vleugel te ontwerpen, te bouwen en die te willen testen. Onze vraag aan jullie, mogen wij van uw apparatuur gebruik maken? Wij hebben een idee over hoe we alles moeten verwerken. Is het mogelijk om een bestaand ontwerp te testen en de resultaten te vergelijken?

  Ik zou graag snel van jullie horen om een datum af te spreken.

  Hoogachtend,

  Sean en Kevin


 • PWS TU Delft Team

  Beste Sean en Kevin,@SOvanHees1999

  Wat goed dat jullie al zoveel hebben kunnen doen! Er bestaan inderdaad programma's zoals Xfoil en XFLR waar je "digitaal" een vleugel kunt testen. Ook is het mogelijk om hier op de TU een of meerdere profielen te testen. Op dit moment is het nog niet helemaal duidelijk welke windtunnel hiervoor gebruikt zal worden. Daarom kan ik jullie nog niet vertellen waar jullie test profiel aan moet voldoen. Ik hoop hier volgende week meer duidelijkheid over te hebben.

  Als jullie in de tussentijd nog andere vragen hebben hoor ik dat graag.

  Groetjes,

  Juul • @Juul-Jongbloed

  Geachte mevrouw Jongbloed

  De reden waarom wij u schrijven, is dat er binnenkort PWS-dagen zijn op onze school. Wij zouden graag op die dagen ons onderzoek willen uitvoeren. Bij ons vorige contact wist u nog niet van welke windtunnel gebruik zou worden gemaakt. Is dat inmiddels wel al bekend?

  Op het moment zijn wij bezig met het ontwerpen van ons vleugelprofiel. Wij zouden daarom graag gauw weten of er gebruik kan worden gemaakt van de apparatuur en of jullie die aan ons beschikbaar willen stellen? Wij zouden ook graag dan de dagen en de tijden willen weten.

  Ik hoop snel van u te horen.

  Hoogachtend,

  Sean van Hees en Kevin Nanhekhan
  Hofstad Lyceum
  Colijnplein 9
  2555 HA Den Haag


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.