Hovercraft, wet van Bernoulli. • Hallo, wij zijn voor ons pws een hovercraft aan het maken maar we lopen tegen een paar probleempjes aan en vragen ons af of jullie ons daarmee kunnen helpen. We hebben achtergrond informatie opgezocht en daarbij de wet van Bernoulli gevonden maar we weten nog niet helemaal hoe we die bij de hovercraft moeten toepassen. We hebben een bladblazer en we willen graag weten welke gegevens we hiervan nodig hebben en hoe we die kunnen bepalen. Ook willen we graag weten of er een mogelijkheid bestaat om de hovercraft op de TU te maken. Groetjes Leron en Kevin. • Beste Leron en Kevin,

  Leuk onderwerp! Hebben jullie dit al eens doorgelezen:

  http://www.llcowell.com/instructional_samples/straightforward/mneidermeir_physics/template.htm

  In dit filmpje op YouTube wordt het principe van Bernoulli's wetten uitgelegd:

  https://www.youtube.com/watch?v=JmJsd9UmbCI

  Als jullie naar aanleiding hiervan nog vragen hebben, laat maar weten! Er is een mogelijkheid om wat kluswerk in onze werkplaats te doen als dat nodig is. Dit kan ik voor jullie regelen als jullie een uitgebreid plan bedacht hebben! Materialen moeten jullie zelf regelen/kopen.

  Grt. Wouter • Dag Wouter, Ik heb de vorige keer nog een bedankje gestuurd maar ik zie nu opeens dat dat blijkbaar niet goed is gegaan. Dus bij deze nog een keer Bedankt!!
  Ik zal nog contact opnemen wanneer we zo ver zijn voor het maken.
  Met vriendelijke groet Leron.


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.