PWS Boemerang • hi

  Wij doen ons PWS over de perfecte boemerang, wij willen graag onderzoek dan naar wat nou de perfecte boemerang is. We hebben eerst alle theorie bestudeerd en opgeschreven, daarna wat aspecten bekeken wat nou precies het verschil maakt in verschillende soorten boemerangs. Nu was onze vraag of u nog wat leuke experimenten weet om uit te voeren om erachter te komen of welke metingen we zouden kunnen doen en wat we hiervoor kunnen gebruiken.

  Wij horen graag snel van u

  Groetjes
  Bente en Laura • Ha Bente en Laura,

  Het lijkt alsof jullie al ver zijn met jullie werkstuk en hooguit het experiment nog moeten uitvoeren. Zijn jullie gaan [i]onderzoeken[/i] in jullie werkstuk of zijn jullie ook van plan een eigen 'perfecte' boomerang te [i]ontwerpen[/i]? Bij een experiment is het natuurlijk het leukst als jullie beschikking hebben over meerdere boomerangs en hiermee gaan gooien. Wat is het verschil? Is er uberhaupt een verschil? Natuurlijk is er hierbij sprake van verschillende mogelijkheden tot werpen en dat maakt de proef minder geldig. Maar door de proef vaak uit te voeren is er mogelijk toch diversiteit te ontdekken. Hebben jullie al contact gelegd met een boomerang-club? Misschien kunnen jullie enkele pro's laten testen.

  Ik zal zelf ook nog even rondvragen naar mogelijke proefen waarbij een echte meting kan plaatsvinden. Jullie horen van me.

  Gr,
  Noor


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.