PWS: schaalvliegtuig op zonne-energie. • LS,

  voor ons profielwerkstuk onderzoeken wij of het mogelijk is om een op afstand bestuurbaar schaalvliegtuigje te laten lopen op zonne-energie. Wij zijn echter tegen een probleem aangelopen en dat is het verkrijgen van betaalbare zonnecellen die op tijd geleverd kunnen worden. Wij vroegen ons af of jullie bij de TU delft enig idee hebben waar we zonnecellen zouden kunnen kopen. Verder vroegen wij ons ook af of wij eventueel in contact kunnen worden gebracht met een student van de TU delft die eventuele vragen zou kunnen beantwoorden over ons onderwerp. Bij voorbaat dank,

  Frank Buitenwerf en Jelle Schipper
  (Stedelijk Gymnasium Leiden)


 • PWS TU Delft admin

  Beste Frank en Jelle,

  Hoe groot is het modelvliegtuig dat jullie willen gebruiken ongeveer? De meeste zonnecellen zijn toch als snel 20 bij 20 cm en daarom denk ik moeilijk te bevestigen op een modelvliegtuig? Op deze pagina in de webshop van Conrad staan een aantal betaalbare zonnepanelen, misschien dat jullie daar iets mee kunnen?

  Verder kunnen jullie vragen over jullie onderwerp altijd hier over het forum stellen en dan zal ik ze persoonlijk beantwoorden!

  Groetjes,
  Joost


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.