PWS 3D-printen • Beste Wouter,

  De stl. bestanden zijn we aan het maken, wil je dat we die eerder opsturen?
  We hadden bedacht dat we een massief rechthoekige object willen printen en dan willen testen hoeveel druk dit voorwerp aankan totdat het gaat barsten of scheuren. Vervolgens willen we deze proef herhalen bij een rechthoekige object waarbij we een de binnen kant niet geheel opvullen, maar een geraamte maken. Dan kijken hoeveel druk dit voorwerp aankan en kijken of we op deze manier gewicht kunnen besparen, terwijl het object nog steeds voldoende druk aankan. Dit herhalen we met meerdere soorten geraamte en kijken wat het sterkste is.
  Heb jij nog adviezen qua geraamte?
  En hoe groot is de 3D-printer?

  Groet, Cyp • Hallo jongens,

  Ik zag jullie aanmelding voor de PWS Middag van 3 december voorbij komen. Wat willen jullie precies komen doen? Hebben jullie .stl bestanden van jullie ontwerpen? Het 3D printen van een object kan uren duren. Hoe hebben jullie de druktesten voor ogen?

  Grt. Wouter • Misschien lukt het met deze link naar onze dropbox:
  https://www.dropbox.com/sh/aeskn77075ee503/AAATKPrl9obssF98nUyu30c3a?dl=0 • En weet jij een andere plek waar we op korte termijn terecht kunnen?
  En is er manier om makkelijker te communiceren aangezien we weinig tijd hebben, telefoonnummer? • Beste Wouter,

  Wij zouden graag een andere keer komen, echter door vele mislukte pogingen om ons onderzoek te doen staan we onder grote tijdsdruk. Volgende week is eigenlijk al te laat. Vrijdagavond moeten we namelijk al presenteren!
  Is er echt geen mogelijkheid om het eerder te doen? Is er geen ander moment om langs te komen?
  Wanneer is de labtechnicus voor 3D printen weer aanwezig?
  En heeft het enig nut om vanmiddag te komen?

  Groet, Cyp • Beste Cyp,

  Ik weet weinig van 3D printen af, maar weet wel dat het een paar uur duurt voor een print klaar is. Zo lang heb ik niet voor jullie morgenmiddag, omdat jullie aanmelding vrij kortdag is. Tevens weet ik niet of onze labtechnicus voor 3D printen aanwezig is. Met andere woorden: misschien is het beter dat jullie een andere keer komen. Zoals bijvoorbeeld op 9 december (zetten we de printer aan) én eventueel 10 december om te testen. Waarmee willen jullie een druktest uitvoeren?

  Grt. Wouter • Beste Cyp,

  De labtechnicus is vandaag helaas niet aanwezig. Ik denk dat het niet veel zin heeft om te komen. Ik zal voor jullie checken of het maandagmiddag kan, anders is op z'n vroegst volgende week woensdag een mogelijkheid.

  Grt. Wouter • Beste Cyp,

  Ik stuur je een email.

  Grt. Wouter • Oké zou je het zo snel mogelijk kunnen laten weten of het maandag nog lukt?


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.