kinderen met incontinentie stimuleren naar het toilet te gaan • Hallo,
  Wij zijn vier leerlingen uit 6vwo van het Antoniuscollege in Gouda en wij zijn voor onze meesterproef op zoek naar een expert bij onze opdracht.

  Onze opdrachtgever is het Juliana Kinderziekenhuis in Den Haag. Zij vragen naar een manier om kinderen met incontinentie te stimuleren om naar het toilet te gaan.

  Onze hoofdvraag is dus:
  Hoe kunnen we kinderen met incontinentie stimuleren naar het toilet te gaan?

  Onze deelvragen zijn:

  1. Wat is incontinentie bij kinderen en wat zijn de oorzaken/gevolgen daarvan?
  2. Zijn er al eerder onderzoeken geweest naar dit onderwerp en wat zijn de uitkomsten daarvan?
  3. Welke toepassing is er nodig om kinderen te motiveren naar het toilet te gaan?

  Tot nu toe hebben we dus al een opdrachtgever en een opdracht. Na de herfstvakantie start het project officieel en de eindpresentatie is begin maart (precieze datum wordt later bekend gemaakt). We zitten momenteel nog in de voorbereidingsfase en zijn bezig met ons Plan van Aanpak.

  Wij zijn verder vrij om te bedenken in welke vorm ons eindresultaat zal zijn, al moet het in ieder geval wel een product worden. De expertise die wij nodig hebben is dus een industrieel ontwerper die ons kan helpen met het ontwerp en de verdere uitwerking van ons product.

  Wij hopen hiermee voldoende geïnformeerd te hebben en zien graag een reactie tegemoet,

  Met vriendelijke groet,
  Sarah Juillard, Emina Iseric, Lotte Vuyk en Tessa Boere


 • PWS TU Delft admin

  Hoi hoi,

  Ik ben Jip, 4de jaars informatica student en ik ben heel benieuwd naar jullie project. Ook al ben ik geen ster in industrieel ontwerpen zal ik wel goed expertise kunnen bieden bij de informatica of elektrotechniek onderdelen van deze meesterproef, en als ik vast loop kan ik gemakkelijk de rest van de TU Delft benaderen voor jullie.

  Hier over het forum ben ik altijd beschikbaar om vragen te beantwoorden, dus stel die vooral. Ook via hier kunnen we een eventueel een afspraak maken.

  Laat vooral wat van je horen!

  Groetjes,
  Jip • Hoi Jip,

  Wat fijn dat je ons wil helpen met onze meesterproef opdracht!
  We gaan nu starten met ons vooronderzoek. Zodra wij een vraag of probleem hebben nemen wij conctact met je op via dit forum.

  Groetjes,
  Lotte Emina Sarah en Tessa


 • PWS TU Delft admin

  Hey @Antoniusgouda,

  Zodra we iets hebben te bespreken is het ook altijd leuk om in ieder geval 1 keertje af te spreken in persoon. Dan zie ik ook duidelijk waar jullie aan denken, dus als het zover is maken we wel een afspraak.

  Groetjes,
  Jip


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.