Proefje wet van bernouilli • Hallo
  Ik doe mijn PWS over de aerodynamica bij vliegtuigen. En als proef dacht ik om iets te onderzoeken omtrent de wet van Bernouilli.
  Bv met een haardroger op 2 leger blikjes blazen en dan met een dynamometer de kracht meten die nodig is om de blikjes te laten bewegen.
  Verder hebben we niet veel ideeën. We weten ook niet echt wat we als onderzoeksvraag kunnen kiezen ivm de wet van Bernouilli.

  Alvast bedankt
  Met vriendelijke groeten


 • PWS TU Delft Team

  Hoi! @begtas77

  leuk idee om wat met Bernouilli te doen en goed dat jullie al aan het nadenken zijn over een proef. Let wel dat de proef je onderzoeksvraag moet ondersteunen en een onderdeel is van je hele verslag. Eerst de proef bedenken is daarom best wel ongebruikelijk: vergelijk het met naar het antwoord kijken en er dan een vraag bij bedenken.

  Terugkomend op jullie idee voor de proef: Wat wil je met jullie huidige idee precies aantonen? Het antwoord moet het antwoord zijn op een van jullie deelvragen of op jullie hoofdvraag.
  Ik raad jullie aan om in deze begin periode zoveel mogelijk over de wet van Bernouilli te lezen. Hierdoor zal het opstellen van een hoofdvraag een stuk gemakkelijker zijn.

  Uiteraard zijn jullie ook altijd op de PWS middagen welkom om met mij te sparren.

  Succes!

  Juul


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.