Expertbegeleider meesterproef CLD V6 straling Wi-Fi • Beste student/studente,

  Wij zijn Nick Altena, Michael Beekhuizen en Dong Woo Kim van het Christelijk Lyceum Delft. Wij zitten in vwo6 technasium en zijn nu bezig met onze meesterproef.

  De opdrachtgever voor deze meesterproef is KPN. De opdracht is om te onderzoeken of straling van een Wi-Fi uitzendapparaat en mobiele zendmast schadelijk is voor de gezondheid van de mens.

  Voor expertbegeleider zoeken wij graag iemand die verstand heeft van verschillende soorten straling en ons kan helpen met het opstellen van een onderzoek.

  Alvast bedankt.

  Met vriendelijke groeten,

  Nick Altena
  Michael Beekhuizen
  Dong Woo Kim

  CLD Delft
  Vwo 6 Technasium


 • PWS TU Delft admin

  Hey @michaelbeek10

  Excuses voor de late reactie! We hebben het wat druk met het team en wisten op het eerste gezicht niet gelijk hoe we met deze meesterproef om moesten gaan.

  Als jullie een expert zoeken op het gebied van straling kan Thom van het team je beter verder helpen maar bij het opstellen van het onderzoek wordt het wat lastiger. Voordat we kunnen kijken hoe we jullie het beste kunnen helpen is het dus misschien beter te kijken naar het onderzoek op zich, hebben jullie die vraagstelling vanuit KPN voor ons? Misschien dat we daaruit iets kunnen afleiden.

  Daarnaast klinkt het onderzoek eerder als een biologisch probleem dan een echt technisch onderzoek. Op de TU Delft weten we veel over straling en de verschillende soorten daarvan. Maar het klinkt alsof jullie onderzoek meer op een cel niveau wil gaan kijken naar hoe die reageren op straling, daarbij kan misschien een Universiteit Leiden of Erasmus je beter bij helpen.

  Ik hoop je op deze manier beter te hebben geholpen.
  Met vriendelijk groeten,
  Jip • Hallo @jip_rietveld,

  Bedankt voor uw reactie. Als bestand voegen wij hierbij ons projectplan toe, hierin staat alle informatie over dit project.

  Een expertbegeleider van de TU Delft is volgens ons voor dit project de beste optie, omdat wij, metingen gaan uitvoeren, graag de eigenschappen van de straling(elektromagnetische straling) willen weten. De opdrachtgever wilt ook graag een app hebben, die bijvoorbeeld kan berekenen aan hoeveel straling je bent blootgesteld.

  Als Thom onze expertbegeleider zou willen worden, zouden wij dit erg waarderen.

  Met vriendelijke groeten,

  Nick Altena
  Michael Beekhuizen
  Dong Woo Kim

  V6 Technasium Delft
  [0_1505991854376_Projectplan_KPN_v121.docx](Uploaden van 100%)
  Link projectplan: https://drive.google.com/open?id=0Byl7-RNiQU5eLWJrMm54YUI4Y0k


Aanmelden om te reageren
 

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.