• RE: Automatische bierdop opener

  Hey @yannespol

  Zelf weet ik hier net heel veel van, ik zal je doorverwijzen naar mijn college @Midas-Becker en misschien dat hij wat meer ervaring heeft met goeie actuatoren voor deze bieropener.

  Voorlopig kunnen jullie kijken naar ons stappenplan om te kijken hoe jullie het beste aan de gang gaan met het maken van een ontwerp.

  Groetjes,
  Jip

  geplaatst in Elektronica
 • RE: PWS Domotica

  Hey @arthur

  Het wordt wel lastig hoor. Ik denk dat een soort plattegrond maken die al reageert op een gebruiker een goed streven is voor een PWS. Zeker als jullie nog geen ervaring hebben met programmeren.

  Met dat gezegd hebbende, op zich moet het dan daarna weer niet heel lastig zijn om als je data krijgt van sensors dat te incorporeren.

  Okay ik ben teveel hardop aan het denken. Wat ik denk dat de volgende stap wordt is uitzoeken of je inderdaad zelf die sensors zou kunnen uitlezen buiten domoticz om, dan kun je het denk ik wel doen. Als zoiets niet lukt, en jullie willen wel graag programmeren is een interactieve plattegrond maken al een leuke optie.

  Laat maar horen waar jullie onderzoekje op uitkomt.

  Groeten,
  Jip

  geplaatst in Informatica
 • RE: PWS Object Fetching Assistant Robot

  Helemaal top! Succes jongens!

  geplaatst in Informatica
 • RE: Amfibie voertuig (Auto-onderzeeër)

  Hallo @Mietek_Kolenda ,

  Ik zou je hoofd- en deelvragen nogmaals bekijken. De huidige vragen kun je namelijk gewoon beantwoorden door wat op google op te zoeken. Je hoeft ook geen voertuig de bouwen om deze vragen te bouwen.

  Jullie gaan een ontwerp profielwerkstuk doen. Begin dus met een programma van eisen te maken voor het doel dat jullie met je product willen bereiken. Dan kom je vanzelf bij wat voor voertuig jullie willen maken. Daarna hoef je je pas zorgen te maken over hoe je dit moet gaan maken.

  Bedenk je ook vooral wat haalbaar is voor jullie. Iets ontwerpen is al veeleisend, zeker met 3D-modellen. Als het voertuig dan ook moet duiken, filmen en je een app wilt maken zul je daar extreem veel tijd aan kwijt zijn.

  geplaatst in Elektronica
 • RE: tunnelveiligheid en -installaties in de toekomst

  Hey Twan, Lauren en Maaike,

  Mijn naam is Stijn, 3de jaars student Civiele Techniek aan de de TU Delft. Het klinkt als een interessant onderwerp, ik hoop dat ik jullie duidelijke expertise kan bieden!
  Jullie kunnen mij inhoudelijke vragen stellen, dus vraag maar raak!
  Nog even iets over jullie derde deelvraag: bedoelen jullie met het woord expert mij, of een expert uit het bedrijfsleven die zelf al ervaring heeft met het bouwproces van tunnels?

  Ik hoor van jullie!

  Groeten Stijn

  geplaatst in Gebouwen & bruggen
 • RE: Geothermische Energie

  Na even gegoogeld te hebben, denk ik dat jullie met deze link verder kunnen!
  In dit document staan 5 experimenten die te maken hebben met geothermische energie.

  geplaatst in Natuurkunde Overig
 • RE: Maglev in Achtbanen

  Beste @Thijmen-Philips,

  Je kan best makkelijk een echt model bouwen van een MagLev achtbaan, denk bijv. aan een magnetische rails waarop je een supergeleider laat zweven..! (Dit is ook makkelijk te testen op de universiteit.)
  Ik denk dat dit ook wel leuker is dan simuleren! Wat betreft de simulatie software: ik moet eerlijk zeggen dat ik niet een specifieke software ken voor het simuleren van een achtbaan..

  Groetjes,

  Thom

  geplaatst in Magnetisme & supergeleiding
 • RE: resonant inductive power transmission

  Beste @LucasDuchateau,

  Er is altijd het een-en-ander mogelijk op de universiteit! Ik zie graag van je wat je precies wilt gaan doen, zodat ik een afweging kan maken of dit mogelijk is.

  Groetjes,

  Thom

  geplaatst in Elektronica
 • RE: Othese

  Hoi Aniek,

  Gaaf onderwerp en wat leuk dat jullie iets gaan ontwerpen. Hebben jullie toevallig al ons handige stappenplan gecheckt voor ontwerpen?
  Wellicht kunnen wij jullie wel helpen, maar zouden jullie dan een beetje extra uitleg kunnen geven over jullie project?
  Ook zou ik het fijn vinden als je de hoofdzaken van je programma van eisen duidelijk maakt.
  Ben benieuwd naar jullie PvE!

  Groeten Stijn

  geplaatst in Overige onderwerpen
 • RE: Hondenhalsband met GPS

  Hey @ElineS

  Wat een tof PWS onderwerp hebben jullie.

  Zelf een GPS bouwen is volgens mij wel lastig om te doen en wij hebben op de TU Delft niet de materialen klaar liggen om dat zomaar te doen. Vaak wil een school wel tegemoet komen en wat spullen kopen voor jullie. Zo kunnen jullie zelf misschien ook al een GPS bouwen.

  Jullie deelvragen en hoofdvraag zien er heel goed uit dus ik heb er vertrouwen in dat dit gaat lukken.

  Laat maar horen of jullie vastlopen.

  Groeten,
  Jip

  geplaatst in Natuurkunde Overig

Het lijkt erop dat je verbinding naar Forum verloren is gegaan, wacht even terwijl we de verbinding proberen te herstellen.